Boutique Hotel Constans Recenzje

Ocena hotelu

95%
Znakomicie

by 20 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    97%
  • Wyposażenie

    94%
  • Komfort

    96%
  • Cena

    95%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
  • dorośli
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Imrich

para, 14.9.2017

Slovensko

  • Cena ogólna
100 %
  • Boli sme veľmi spokojní, krásna izba a milý personál. Oceňujeme hlavne možnosť parkovania v hoteli a ľahkú dostupnosť centra.

  • Nemám čo vytknúť. Vrátime sa k Vám znovu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.6.2017

Deutsch

  • Cena ogólna
84 %
  • perfekt und ruhig gelegenes Hotel mit freundlichem Personal, wunderschönen Zimmern und gutem Frühstück. Alle Sehenswürdigkeiten sind zu Fuß gut erreichbar und nach dem Tourisengewimmel ist man froh in diese Oase der Ruhe zurück kehren zu können!!

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Nicolas

para, 10.10.2016

Paris Francie

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marta Csicsóová

para, 28.8.2016

uzla Slovensko

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.3.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Jsme rádi ,že jsme mohli v tomto hotelu být blízko Pražskému hradu a užít si chvíle které se neopakují každý den.Určitě budeme rádi využívat vašich služeb i nadále.At se daří.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana

podróżujący w pojedynkę, 5.3.2016

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Hotel má vynikající polohu. Velmi se mi líbilo, že byl klidné zóně a přitom v centru Prahy. I v hotelu byl klid (žádné disco), což mi velice vyhovovalo. Velmi bych chtěla vyzdvihnout práci recepčních. Já jsem prožila větší část pobytu s recepční Eliškou. Chci jí velice poděkovat za vysoce profesionální přístup, obrovskou ochotu, kdy mi vyhledávala veškeré informace, které jsem potřebovala a které se mnohdy netýkaly služeb hotelu. I ostatní personál se choval velice zdvořile, slušně. Asi jsem tam byla jako host jediná z ČR, ale mohu tento hotel vřele všem hostům z ČR doporučit. Cena je únosná a plně odpovídá požadované kvalitě hotelu.

  • Nemám žádné závažné negativní připomínky. Možná prodloužení otevírací doby restaurace (cca do 20:00 hodin s možností večeře). Ale v okolí je možností dost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.1.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Příjemný personál. Se vším poradil. Pokoj krásný. F.Havlat

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 17.11.2015

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • pohotovost personálu pohodlnost na pokoji

  • nemám co vytknout, vyzdvihla bych snídaňový výběr snad jen papírové utěrky do koutku s kávovým a čajovým servisem

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anton Egerer

para, 6.8.2015

Deutsch

  • Cena ogólna
96 %
  • sehr gutes und geräumiges Zimmer, sehr gut gelegen. Somit sind die wesentlichen Sehenswürdigkeiten gut zu Fuss erreichbar. Gutes und ausreichendes Frühstücksbuffet.

  • keine

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

iveta Pfeiperová

podróżujący w pojedynkę, 24.9.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Pratelska atmosfera,personal velmi ochotny (hlavne mlady recepcni,ktery nas prijimal 20.09.2013).Pokoj perfektni,naprosta cistota.Nebyli jsme u vas naposledy.Diky

  • Opravte si prosim moje jmeno: Pfeiferova. Pivo v restouraci by mohlo byt studenejsi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Andrej Pajtas

para, 19.8.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Vstřícný personál,přivítání slevovým kuponem na konzumaci ve zdejší restauraci. Poměrně příznivé ceny ,dobrá chutná jídla. Nenašel jsem nic co bych mohl kritizovat. Mohu vřele doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 18.11.2012

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Vladimír

para, 4.7.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • klidný menší hotel usměvavý personál, asi kvůli raritě z Česka :o) výborná poloha přijatelná cena velmi dobrá kuchyně výborná a rozmanitá snídaně, kladně hodnotím pomazánky vkusně zařízený prostorný čistý pokoj, každý den úklid nonstop služby

  • spíše pouze konkrétně k pokoji č.31: poněkud teplejší podkrovní pokoj instalovaná klima v horkých dnech nebude příliš účinná po ránu ruch z ulice, ale stačí zavřít okna :o) zvláštní výběr programů na TV (Praze chybí kvalitní signál?), kvůli tomu jsme tady nebyli :o)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Milan

para, 6.4.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
5
Služby
6
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Lenka

rodzina ze starszym dzieckiem, 19.11.2011

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Líbilo se mi stylové vybavení pokoje, čistota a velmi příjemný přístup personálu byl samozřejmostí. Tento Hotel hodnotím velmi kladně a doporučuji ho všem známým. Lenka

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Boutique Hotel Constans replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za kladné hodnocení hotelu, kterého si velmi vážíme.
Jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání a zpříjemnili Vám tak pobyt v Praze.
kolektiv hotelu Constans

Marcela Rotter

para, 25.11.2010

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • velice příjemné zařízení, klidná, skvělá lokalita, výborný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

P. Williams

grupa przyjaciół, 17.1.2010

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Toto je hodnotenie od 12 osob.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Beneš

para, 24.10.2009

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.